Trött

Kylan och stress på jobbet gör mig trött.
Glädjeämnet idag var att få hämta barnbarnet på dagis. Han hade jättbråttom hem..:)

Brrr

Idag har det varit kallt...17,5 grad visade mätaren när det var dags att bege sig till jobbet.
Se hela bilden






Full fart har det varit hela dagen. Med två av fem sjuka på sälj så har man det man gör. Lägg därtill månadsskifte, ja då går telefonerna varma..heeela tiden. Så idag var det skönt att få stänga ner och gå hem direkt kl fyra.

Inte orkar jag börja packa. Borde verkligen komma igång med det nu. Flytten närmar sig. Flytten går till Norrlidsgatan i Haga :

Ps
Jag har skött mig hur bra som helst idag med (med maten)

1:a advent

Så är första advent här och gardiner är bytta, stakar och stjärnor framtagna. Hm, jag som inte alls kände för något adventspynt....nu är allt på plats ändå och ganska mysigt blev det.

Å mer blev det:



Å varför hade jag inte tänkt pynta? Förmodligen för att vi ska flytta efter nyår och tankarna är redan på nya stället och hur jag vill ha det där, på Norrlidsgatan. Så då är man inte bara anställd i Mitthem utan också hyresgäst! Det ska bli spännande! Men tills dess så kan man ju göra lite fint här ändå. Hittade en bonad som min kära mamma broderat:


I övrigt då? Jo det har gått väldigt bra. Jag har verkligen tänkt på vad jag stoppat i mig. Inte mycket onödigt. Känns sååå skönt. En arbetskompis och jag hade en himla bra pratstund, jag tror det var i onsdags. Vi verkligen "spydde" ur oss allt vad vi kände och funderade om det ska vara så himla märkvärdigt. Efter det så känns det som jag bestämde mig och ja-a, det har gått bra sedan dess. Man får ta en dag i taget..

Hej och välkommen!

Här och nu, torsdag den 25 november börjar min nya blogg..
Jag vill skriva om livet...om kampen mot övervikt...att komma igång med träning...om mitt största intresse i livet; golf.

Tänker designa bloggen så den blir trevligare att titta in på. Ska bara tänka igenom först så jag vet hur jag vill ha den. Sen tänker ja ta hjälp av sonen att ta lite fina bilder.

Vem är jag då....jo en 54 årig kvinna som större delen av sitt liv åkt jojo upp och ner i vikt. Tränat till och från.Mest spinning de sista åren.
Har två vuxna barn och tre barnbarn.

Har i över ett års tid nu verkligen försökt skärpa till mig och komma i form. Har absolut 10-15 kg som skulle behöva tas bort. Att det ska vara så svårt!!
MEN, ska ta tag i detta nu. DÄRFÖR STARTAR JAG DENNA BLOGG. Kanske är det ett bra sätt att "tänka högt" och börja bli ärlig mot sig själv och andra (förhoppningsvis läsare av denna blogg)

Kram tills vi hörs igen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0